Skip Navigation Links
Velkommen
NyheterExpand Nyheter
Turist infoExpand Turist info
Lokal InfoExpand Lokal Info
Kontakt
Linker

Info fra Røungen hytteforening
 
11.11.11:

Vinteren står  for tur.  Vi håper derfor at vannledningene  og diverse utsatte punkter nå er under kontroll.  Trass i et stort arbeid med veiene har nå Jan Idar Dalseide  satt ned 5 nye kummer med skikkelige kraner og isolering.  Dersom noe skulle skje,  er disse kranene slik at det er gode muligheter for tining.

 Huset” over det nye borehullet er ferdig og settes på plass i disse dager. Rørleggermester Ringheim er nå ansatt hos Nordheim VVS AS. Vi holder nå på med å inngå rammeavtale med Nordheim for å bruke Ringheim  til inspeksjoner, sette på varme, vannprøver etc. Firmaet  kan også stille med mannskap dersom det er behov for det. Medlemmene kan selvsagt benytte den rørlegger de ønsker.

 Vi håper at disse tiltak vil bidra til alles beste.

 Vi oppfordrer alle til å passe på anleggene sine, sette på strøm når det er behov for det og være oppmerksom ved lekkasjer etc.

 Styret ønsker alle en god vintersesong.!!

 Med hilsen   Fartein K. Løseth

3. mars 2011
Som kjent for de fleste har vært problemer med frosne vannledninger og diverse lekkasjer i vannverket. Det har vært meget kaldt i januar og februar , forholdsvis lite snø og telen stikker relativt dypt. Etter stor innsats er anlegget I øyeblikket i orden. Men det er fremdeles flere sårbare punkt. Dette betyr at det påregnes nye frosne rør. Vannkranen ved pumpehuset er nå reparert, (den var også frosset i stykker) Styret jobber med saken hele tiden. Dersom det nå skjer uventede hendelser vil vi komme tilbake til dette på denne siden.

Hilsen styret
Webutvikling:TerraNor, Design: Iaxa design, Webmaster